AGENDA

En esta página se irán anunciando los eventos ligados a la iniciativa del Manifiesto por el Federalismo, así como aquellos otros de interés desde la perspectiva federalista.

Advertisements

2 thoughts on “AGENDA

 1. Felicitats, ja veig que s’han aconseguit les traduccions al català i al gallec, i crec que aviat aconseguireu traduir-lo a l’euskera, però …. i què hi ha del bable? I del castúo? i el Lleonès i l’aragonès? I no ens oblidem del caló, o es que potser el poble gitano no es considera també una nació, encara que sense un territori definit, però fortament arrelat a la nostra societat des de fa segles? Seria un bon cop d’efecte aconseguir tot això. Res ens pot enriquir i aportat tant com la nostra gran varietat de cultures, llengües, nacions …Aprofitem-ho!

  • Benvolgut Joan,

   Hem començat pel català, el gallec i l’euskera (s’està traduïnt i esperem que arribi ben aviat), però evidentment ens agradaria també poder-lo traduir a l’asturianu (que és com en diuen, del bable, els asturians), a l’aragonès, caló, etc… Però com tot ho fem en base a voluntariat, depenem de la contribució dels qui donen suport al manifest. Si coneixes algú que pugui donar-hi un cop de mà, o bé tu mateix pots contribuir, enriquirem el blog, tot disposant del manifest en més llengües.
   Salutacions fraternals!
   equip coordinador

Deje su comentario

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s